ECM INDUSTRIES PÅ HI13

Lørdag, 3. august 2013

Kom og besøg os på HI13 i Herning Messecenter d. 3. - 6. september 2013 i hal E stand 4140.

Igen i år finder du ECM INDUSTRIES A/S på HI13 i Herning.
Vi står klar til at byde dig på en lækker kaffe eller kold forfristning og en god snak omkring hvilke løsninger i ydelser vi kan tilbyde.
Vores stærke TEAM af engagerede salgsteknikere er selvfølgelig tilstede på standen og kan fortælle Dig mere om hvilke muligheder der er i vores brede produktionsapparat.
Inden for plade bearbejdning, tilbyder ECM alt lige fra ide til færdig produkt.
Og har de nyeste teknologier inden for laserskæring, revolverstansning og kantbukning op til 4000 mm
Inden for spåntagende bearbejdning, tilbyder ECM alt lige fra ide til færdig produkt.
Og har de nyeste teknologier inden for 3 og 5 akset fræsning op til 3000mm. Drejning med roterende værktøjer og stangladning op til 75 mm i diameter
Inden for svejsning og opbygning er vi fuldt ud certificerede, om det gælder små simple komponenter eller avancerede komponenter til bygnings, vindmølle eller off-shore- industrien.
ECM Industries er din total leverandør uanset om det gælder 0-serier, serieproduktion, Research & Development, eller projektarbejde.


ECM INDUSTRIES A/S varetager dine interesser gennem kvalitetscertificering i henhold til
DS/EN ISO 9001-2008 Overordnet kvalitet
DS/EN ISO 1090-1 CE mærkning og konstruktion af bygnings-stål, aluminium og rustfast.
DS/EN ISO 3834-2 SvejsekvaliteterSom kunde ved ECM INDUSTRIES oplever du kreativ sparring, gennem ideer og forslag til costoptimering, poka yoke, leadtime optimering.

Vi sætter en ære i at forstå vores kundes reelle behov, og udfordrer dem for at få den korrekte kvalitet, funktionalitet, pris og leveringstid.

 

For mere information, kontakt Salgdirektør Esben J. Christiansen på ejc@ecm.dk eller telefon +45 75 55 37 88
Vi glæder os til at byde dig dig velkommen i hal J stand 7330

Kæmpe wireordre til vores nye afdeling

Vi fik lukket en stor ordre på knap en kvart million EUR til en stor global kunde. Denne gang skal vi leverer 22km wire... Læs mere

ENDNU EN FAGLÆRT FRA ECM

Endnu en ECM lærling er blevet udlært. TILLYKKE DANIEL. Daniel deltog i SKILLS 2017, og bestod sin industri tekniker s... Læs mere

Indisk millionordre

Endnu engang er en større millionordre landet i vores produktion. Denne gang er det produktionsudstyr til en stor indis... Læs mere