03 oktober 2011

KLEJNSMEDELÆRLING BLEV REGIONSMESTER

KLEJNSMEDELÆRLING BLEV REGIONSMESTER

Syddansk Erhvervsskole i Odense lagde d.22-23/10 sidste uge hus til det regionale mesterskab i Region Syd. Her mødtes seks af de bedste klejnsmede-lærlinge fra erhvervsskolerne i Svendborg, Århus, Sønderborg, Herning, Kolding og naturligvis Odense.
Her blev vores Klejnsmedelærling Tommy Jørgensen Regionsmester.
Konkurrencen gik ud på, at eleverne på samme tid skulle producere et bålsted i materiale efter eget valg og efter egne tegninger, som eleverne havde haft travlt med at designe og fremstille inden konkurrencen. Det færdige resultat blev derefter bedømt af skuemestrene, som vurderede om bålstedet overholdt tegningens mål, idé og udførelse.
Efter en tæt konkurrence mellem de dygtige elever, blev de to vindere fundet. De er nu er klar til at dyste ved det prestigefyldte DM Skills i Odense i januar 2012, som er erhvervsuddannelsernes Danmarksmesterskab.
Det er en stor ære for virksomheden at have en Lærling der ligger absolut i front og som er med til at vise vejen for nye lærlinge såvel i firmaet som i branchen generelt.
Der blev især lagt mærke til Tommy´s evne for kvalitet og ensartethed i konstruktionen. Ligeledes blev der lagt stor vægt på Tommy´s detaljer som alle var finpudsede og gennemtænkte.
Vi ønsker Tommy Tillykke med den fine titel, og ser frem til et godt resultat til DM i 2012.

Artiklen er slut
Gå tilbage til arkivet