Procesoversigt

Pladebearbejdning & Laserskæring

ECM industries A/S 

Vores ydelser spænder fra initial idé til det færdige produkt. ECM industries A/S har alle de nyeste teknologier inden for pladebearbejdning: laserskæring, kantpresning, valsning og svejsning med robot.

Pladebearbejdning

dette er en af vores spidskompetencer. Vi kan klare alle former for pladebearbejdning, om det enten laserskæring, valsning, kantbukning eller svejsning, så påføre vi os opgaven. Pladebearbejdning er en betegnelse for en række forskellige processer, hvoraf man bukker, valser, udskærer og former et emne i enten stål eller metal. 

Laserskæring

Selvom laserskæring stadig er i sine unge dage, kan vi her hos ECM Industries A/S tilbyde netop den teknik. Det kan vi, da vi altid er på forkant med udviklingen og naturligvis er interesseret i at give vores kunder de allerbedste muligheder for at få de produkter, som de ønsker.

Vi er et hold af professionelle og erfarne medarbejdere, som sætter en ære i altid at være up-to-date, når det gælder innovativ teknologi, som kan lette både arbejdsprocessen samt i sidste ende være med til at højne kvaliteten af det produkt, som vi leverer.

Uanset om du blot har en idé til et projekt, eller om du helt præcis ved, hvad du gerne vil have, kan vi hjælpe dig. Vi bistår gerne med information om netop dine muligheder, så din idé kan blive til et færdigt og fuldendt produkt.

Hvad er laserskæring?

Selvom laserskæring kan lyde en smule som sci-fi, er det en godkendt metode, som du kan bruge, når du ønsker at skære i forskellige slags metaller. Med en laserstråle, enten CO2 eller Nd:YAG-laser, kan vi faktisk skære i så forskellige metaller som stål, aluminium, messing og kobber. Det giver os - og dig - uanede muligheder for at skabe produkter eller emner, du ikke før har kunnet forestille dig.

Når det kommer til udskæring af jern, er laserskæring faktisk den mest udbredte metode. Metoden er miljøvenlig og meget omkostningseffektiv, da den ikke kræver konstant overvågning. Det betyder, at du ikke skal betale for mandetimer, når maskinen kører.

Derfor er CNC-skæring en god idé

CNC står Computer Numerical Control, og det betyder i al sin enkelhed, at det er en computer, som styrer laserskæringen. På den måde er du sikker på, at der ikke laves menneskelige fejl, da computeren helt basalt blot følger de retningslinjer for skæringen, som den er programmeret til.

Det sikrer dig også, at du får en flot finish og en super kvalitet, hver gang du vælger at lade os fra ECM stå for laserskæringen. I øvrigt sørger computeren også for, at arbejdet går meget hurtigt, så du ikke skal vente en evighed på at få dit emne. Det er en automatiseret proces, hvor der ikke er langt fra tanke til handling.

Hvad er fordelen ved laserskæring?

Vi har været en smule inde på alle de fordele, der er ved laserskæring. Men netop dette, at laserskæring er en så fleksibel løsning, gør den meget billig. Dertil kan du også anvende laserskæring til en lang række opgaver. Når processen først er automatiseret, kan du også anvende den til skæring i både to og tre dimensioner. Det åbner op for en verden af muligheder.

 

Detaljer:

Laserskæring:
6 kW Fiber 1500 x 3000 x 25
Load/unload 25mm stål,
25mm rustfast,
30mm ALU.
12mm kobber, messing tombak og bronze 

Laserskæring:
4 kW CO2 1500 x 3000 x 20
Load/unload

20mm stål,

12mm rustfast,

8 mm ALU.

Pladeafgratning med LÖWER, op til 1650mm i bredden

CNC Kantpresning:
8-akser L=4000, 220 t.
8-akser L=3000, 100 t.
2-akser L=1250, 30 t.

CNC Pladeklipning, 12 x 3000.

Møtrik/stag presning, manuel.
 

Pladevalsning 6x2000mm 

Ekscenterpresning, 45 t.

Hydraulisk presning, 40 t.