10 juli 2018

INDISK MILLIONORDRE

INDISK MILLIONORDRE

Endnu engang er en større millionordre landet i vores produktion. Denne gang er det produktionsudstyr til en stor indisk kunde. Kunden har ordret 10 komplette maskiner, incl reservedelspakker. Den ekstremt præcise dosering og kapaciteten på anlæggene gør at støbning bliver kvalitetssikret i en meget høj grad. En PLUG & PLAY løsning der giver kunden en lynhurtig tilbagebetaling af dennes investering.
Mange års udvikling og erfaring har nu gjort at vi endnu engang skal levere udstyr til nogle af de største i mølleindustrien. Maskinernes sendes ud fra vores nye faciliteter i Kolding. I de nye faciliteter vil al montage, indkøring og test foregå. Det bliver første opgave under vores nye brand ECE (EC Engineering, udtales EASY ENGINEERING, det skal være nemt at få udviklet)
Vi har rygende travlt, men er ikke bange for at tage store opgaver som denne ind. Vores topengagerede medarbejdere piver ikke når vi trækker store veksler på dem.
De tager handsken på og sørger for at vi til stadighed har tilfredse kunder.
Know How, erfaring og vores brede maskinpark har gjort at vi kan servicere kunden på meget kort tid med dennes specielle ønsker.
ECM INDUSTRIES A/S Ønsker alle en god sommer

Artiklen er slut
Gå tilbage til arkivet