31 oktober 2014

KRAFTIG KAPACITETSUDVIDELSE AF MASKINPARK, AREAL OG TEKNIKERSTA

KRAFTIG KAPACITETSUDVIDELSE AF MASKINPARK, AREAL OG TEKNIKERSTA

Vi har det sidste år oplevet meget store forespørgsler, grundet udvidede kvalifikationer og kraftig øget salgsindsats i blandt andet Norge.
Derfor har vi lige installeret endnu en fuld 5 akset simultan Mazak VTC 800/20 SR med arbejdsområde på 800x2000mm,18.000omdr og 47 værktøjer i magasinet.
Det er kapaciteten på vores store Mazak VTC800/30 SR der har været presset, og som nu har resulteret i en den nye investering.
Den nye maskine er yderligere udrustet med vores eget quickshift plan, med specialtilpassede 900mm POLUND skruestikke leveret af JCV MACHINETOOLS.
Ligeledes har NIPOTECH leveret 120 nye afbalancerede værktøjsholdere med chip antræk, så der er 100% genkendelse af alle værktøjer.
Kombineret med vores fuldt ud integrerede CAD/CAM anlæg er vi nu klar til endnu flere udfordringer.

Ligeledes har vi forøget vores produktionskapacitet af rustfrie svejste konstruktioner til offshore og marineindustrien.
De nye faciliteter på 1400kvm er fuldt udstyret med kraner, stor højde og store porte, så fremstillingen og den interne logistik yderligere øger produktiviteten.
Det har længe været småt med pladsen, og nu råder vi samlet over 6000kvm.

Teknikerstaben er også kraftigt øget grundet flere forespørgsler og øgede krav om dokumentation. Heriblandt er der i vores R&D afdeling ansat 2 to konstruktører
så vi både kan optimere på eksisterende produktioner, men også kan lave mere konstruktions og udviklingsarbejde til vore kunder.
PTA, drift og kvalitetstab tæller nu 24 mand, hvilket er en stor fordel med de krav vore kunder stiller i dag.

Vi ser en spændende fremtid med gode opgaver og spændende udfordringer.

Artiklen er slut
Gå tilbage til arkivet