04 december 2012

NYANSÆTTELSER HOS ECM INDUSTRIES A/S

NYANSÆTTELSER HOS ECM INDUSTRIES A/S

Vi kan med stor glæde, meddele at vi har udvidet medarbejderstaben kraftigt.

Martin Eriksen er tiltrådt som Sales & Purchasing Manager. Martin var i forvejen ansat som indkøbsansvarlig. Nye behov og muligheder har gjort, at Martin er avanceret.

I indkøbsafdelingen har vi ansat Susanne Bang Blichfeldt som indkøbsansvarlig for stål/aluminium/plast og delkomponenter. Susanne kommer fra en lignede stilling hos AA smede og maskinfabrik, samt som servicemedarbejder i Detailbranchen samt i Bygge og anlægsindustrien.

I salgsafdelingen har vi ansat Peter R. Poulsen som Salgstekniker. Peter har en bred baggrund som Værktøjsmager ved PREMA Værktøjsfabrik, efterfulgt af en uddannelse som maskintekniker. Dette har bl.a. ledt til stillinger som  Product Manager ved Martin Professional A/S,  Projektleder og Værkfører ved DA GDW, samt Projekt og Afdelingsleder ved TRE-TREFOR.

I vores bestræbelser på at styrke R&D afdelingen yderligere har vi ansat Ninett Vestergaard Madsen som Teknisk koordinator for udviklingsprojekter. Ninett har en bred baggrund som maskinarbejder ved Sondex, efterfulgt af en uddannelse som maskintekniker. Dette har bl.a. ledt til stillinger som Produktchef ved Flextek og Produktionsleder ved Stenhøj. Udviklingsafdelingens opgaver består i at konstruere og fremstille automatiserede løsninger med hovedvægt på komposit- proces- og håndterings- industrien. Ninett skal stå som koordinater i samspillet mellem opgaver/kunder/produktionen og leverandørerne.


Alle er ansat som en udvidelse af vores i forvejen stærke kompetencer.

Artiklen er slut
Gå tilbage til arkivet