2 cifret millionordre inden vinterferien

Torsdag, 6. februar 2020

På falderebet inden vinterferien har ECM INDUSTRIES A/S landet en stor 2 cifret millionordre. Ordren lyder på en kombineret løsning mellem ergonomi, kvalitetssikring og produktionsoptimering hos en af verdens største globale plastproducenter.
Vi skal fræse ikke mindre end 20 tons aluminium, laserskære bukke og fræse ikke mindre end 10 tons rustfri, montere 70 styringer og batteripakker med integrerede opladere, 18.000 styre lejer og meget andet.
Systemet er startet i vores engineering afdeling ECE - EC ENGINEERING, hvor der er udført prototyper, derefter er det blevet produktionsmodnet, for derefter at blive produceret i løsdele, i ECM INDUSTRIES regi, inden ECS - EC SUPPLY PARTNER varetager alt montage, test og pakning inden systemerne bliver sendt ud til kundes produktionssites i hele verden.
Vi har med kunden indgået en aftale om at producere og teste anlæggene så de er fuld funktionsdygtige når de ankommer som PLUG & AND PLAY løsninger til kunden.

Vi råder over alle mulighederne til fremstillingen her i huset, hvilket har gjort at vi kan producere og teste hurtigt.
De mange års erfaring i udvikling og produktion af specialløsninger har gjort os til en særdeles stærk samarbejdspartner på området hvilket kunden har lagt vægt på.
Ordren her et et stjerneeksempel på hvad du som kunde kan forvente ved vores setup, ECM-ECE-ECS.

MASTERCAM PROGRAMMØR SØGES

Du har en baggrund som faglært maskinarbejder eller industritekniker Du er indstillet på mere programmering end maskin... Læs mere

TIL AFTEN/NATHOLD SØGES INDUSTRITEKNIKER / MASKINARBEJDER

1-2 INDUSTRITEKNIKER/MASKINARBEJDER Du har en baggrund som faglært maskinarbejder eller industritekniker, gerne med ken... Læs mere

Maskiningeniør eller Produktionsteknolog søges

ECM INDUSTRIES A/S søger en erfaren og innovativ maskiningeniør til vores afdeling, EC ENGINEERING - ECE. Du vil indg... Læs mere