ECM INDUSTRIES A/S søger PTA medarbejder

Torsdag, 2. maj 2019

JOBBET:
Med reference til salgschefen, vil du indgå i et dynamisk og kompetent teknikerteam. Dette teknikerteam, som består af 3 personer har til opgave, at servicere en af ECM INDUSTRIES A/S store Vindenergi kunder.

Omdrejningspunktet i jobbet er behandling af forespørgsler med dertilhørende oprettelse af stamdata i Navision (ruter og styklister) ZPS kendskab er en stor fordel. Der vil i nogen grad være kontakt til ECM INDUSTRIES A/S kundes Indkøbsafdeling, Konstruktionsafdeling, Kvalitetsafdeling. Du vil få en stor berøringsflade på tværs af ECM INDUSTRIES A/S organisation i forbindelse med tilbudsgivning.

Den ideelle kandidat har en baggrund som maskintekniker/produktionsteknolog eller tilsvarende, kombineret med en faglig baggrund. Hos ECM INDUSTRIES A/S ser vi det som en stor opgave, at optimere produktet og fremstillingsprocesserne. Personen vi søger er kreativ og ser muligheder frem for begrænsninger.
- Du behersker engelsk i skrift og tale.
- Som person er du struktureret og faglig stærk, og du kommunikerer godt, også på tværs i organisationen. Du er en udadvendt teamplayer.
- Du deler gerne viden og kompetencer med resten af teamet. Din ansvarsbevidsthed samt professionelle indstilling sikrer at det du lover, bliver overholdt.
- Du tilbydes en spændende og udfordrende stilling i en stabil, men også meget innovativ og nytænkende virksomhed.
- Kendskab til Navision er en fordel.
Løn og øvrige ansættelsesvilkår aftales individuelt på et niveau, der modsvarer stillingens krav og dine kvalifikationer. I øvrigt er der inkluderet følgende i ansættelsen hos ECM INDUSTRIES A/S: Mølholm Forsikring, Overtidsbetaling, Flekstidsordning.
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte:
Salgschef Martin Eriksen på
tlf. 75 55 37 88

Ansøgningen mærkes ”Tekniker” og sendes til me@ecm.dk

Att: Salgs Chef, Martin Eriksen
75553788 eller 40765520

ECM INDUSTRIES A/S er en højteknologisk virksomhed indenfor metalbearbejdning.
Vi arbejder hovedsagligt med opgaver indenfor pladebearbejdning, spåntagende bearbejdning, wireteknik, svejsning og anden sammenføjning, overfladebehandling og som totalleverandør inden for metalbearbejdning.

9 MAND SØGES

9 MAND SØGES Til vores hovedafdeling i Øster Starup, kun 10km fra Kolding, søger vi. 4-5 KLEJNSMEDE, AFTENHOLD, 3-4 ... Læs mere

KRAFTIG UDVIDELSE AF MASKINPARKEN

ECM INDUSTRIES A/S har investeret i mere kapacitet for at imødegå fremtidens udfordringer. I ugen inden jul er det gå... Læs mere

STILLINGERNE ER BESAT. 2-3 ALSIDIGE SMEDE SØGES

2-3 Klejnsmede. Du har en baggrund som faglært smed, eller anden relevant baggrund i svejsning, Kendskab til rustfri og... Læs mere