ECM INDUSTRIES A/S søger PTA medarbejder

Torsdag, 2. maj 2019

JOBBET ER BESAT:
Med reference til salgschefen, vil du indgå i et dynamisk og kompetent teknikerteam. Dette teknikerteam, som består af 3 personer har til opgave, at servicere en af ECM INDUSTRIES A/S store Vindenergi kunder.

Omdrejningspunktet i jobbet er behandling af forespørgsler med dertilhørende oprettelse af stamdata i Navision (ruter og styklister) ZPS kendskab er en stor fordel. Der vil i nogen grad være kontakt til ECM INDUSTRIES A/S kundes Indkøbsafdeling, Konstruktionsafdeling, Kvalitetsafdeling. Du vil få en stor berøringsflade på tværs af ECM INDUSTRIES A/S organisation i forbindelse med tilbudsgivning.

Den ideelle kandidat har en baggrund som maskintekniker/produktionsteknolog eller tilsvarende, kombineret med en faglig baggrund. Hos ECM INDUSTRIES A/S ser vi det som en stor opgave, at optimere produktet og fremstillingsprocesserne. Personen vi søger er kreativ og ser muligheder frem for begrænsninger.
- Du behersker engelsk i skrift og tale.
- Som person er du struktureret og faglig stærk, og du kommunikerer godt, også på tværs i organisationen. Du er en udadvendt teamplayer.
- Du deler gerne viden og kompetencer med resten af teamet. Din ansvarsbevidsthed samt professionelle indstilling sikrer at det du lover, bliver overholdt.
- Du tilbydes en spændende og udfordrende stilling i en stabil, men også meget innovativ og nytænkende virksomhed.
- Kendskab til Navision er en fordel.
Løn og øvrige ansættelsesvilkår aftales individuelt på et niveau, der modsvarer stillingens krav og dine kvalifikationer. I øvrigt er der inkluderet følgende i ansættelsen hos ECM INDUSTRIES A/S: Mølholm Forsikring, Overtidsbetaling, Flekstidsordning.
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte:
Salgschef Martin Eriksen på
tlf. 75 55 37 88

Ansøgningen mærkes ”Tekniker” og sendes til me@ecm.dk

Att: Salgs Chef, Martin Eriksen
75553788 eller 40765520

ECM INDUSTRIES A/S er en højteknologisk virksomhed indenfor metalbearbejdning.
Vi arbejder hovedsagligt med opgaver indenfor pladebearbejdning, spåntagende bearbejdning, wireteknik, svejsning og anden sammenføjning, overfladebehandling og som totalleverandør inden for metalbearbejdning.

ECM INDUSTRIES A/S er nu Achilles registreret.

I 2019 er ECM INDUSTRIES A/S godkendt og optaget i Achilles som en certificeret leverandør af løsninger til det intern... Læs mere

NY STOR CLOOS ROBOT TIL ECM INDUSTRIES A/S

Vi har netop godkendt vores seneste store investering, en specialbyggede svejserobot. Og Mandag d.12/8 lander denne i Da... Læs mere

ECM INDUSTRIES A/S

ECM INDUSTRIES A/S set fra oven. Her hovedkontoret hvor vi laver 98% af stålforarbejdningen. Vi ligger 10km fra Kolding... Læs mere