Produktions Teknolog afslutter med et flot 12 tal

Fredag, 22. juni 2018

ECM INDUSTRIES A/S tager et stort ansvar gennem uddannelse.

I denne uge har Steven Jensen fra VIA University College i Horsens afsluttet sin uddannelse som Produktions Teknolog.
Steven har fulgt med i en meget hektisk hverdag, hvor tingene går stærkt.
Første opgave var at deltage i produktionen, i en bearbejdningsafdelingen.
En afdeling hvor han ikke havde den store forudsætning for at kende til teknikker og processer.
Dette som en introduktion inden han skulle deltage i praktikken som tekniker på kontoret.

Herefter har han konstrueret en flytbar barriere så vores håndteringsrobot, så denne kunne arbejde ved forskellige maskiner med sikkerhedskontrolleret område. En vellykket start.
Efterfølgende har Steven stået for en del mindre AD HOC opgaver, herunder rentegning, udfoldning, produktionsforberedelse og bistand til produktionen på eksisterende tegninger.
En kunde kom med ønske om at udvikle en maskine til knusning af oliefiltre. Vi har ladet Steven stå for opgaven helt fra første kundemøde til færdig præsentation og kalkulation.
Der har der fra start været et krav om Cost Optimering i processen, hvor Steven er blevet vist moderne produktionsprincipper. Principper som han hurtigt har adopteret og har kunnet arbejde videre med. Steven har ligeledes været ansvarlig for alle indledende møder med kunden, var med til brainstorming, idé generering, konstruktion og forberedelse til CE mærkning, samt den endelige fremlæggelse ved kunden. (en MEGET tilfreds kunde) Der til trods for en overskredet ønsket pris, stadig er klar på at fortsætte.

Steven har fra første dag arbejdet meget engageret, og med en meget stor forståelse for dagligdagen i en moderne virksomhed. Vi har nydt godt af Stevens gode humør, og ligeledes har Steven været meget lyttende over for erfaringer. Og han har fungeret rigtig godt med kollegaer og overordnede, og vi kan kun give ham de bedste anbefalinger. Og sige at en kommende arbejdsgiver får en meget engageret medarbejder, der stræber frem som holdspiller.

STILLINGEN ER BESAT ECM INDUSTRIES A/S søger erfaren ACCOUNTANT & SERVICE medarbejder

STILLINGEN ER BESAT ECM INDUSTRIES A/S søger erfaren ACCOUNTANT & SERVICE medarbejder til snarlig tiltrædelseHar d... Læs mere

ECM er nu FVK godkendt

ECM INDUSTRIES A/S er velcertificeret og senest er vi blevet FVK godkendt, så vi nu kan levere til fødevareindustrien.... Læs mere

ENDNU EN MASKININVESTERING

ECM Industries A/S har investeret i mere kapacitet for nedbringe leveringstiden.Valget er faldet på en CNC ”drejebæn... Læs mere