PRODUKTION, INNOVATION & KVALITET

Vores kerneværdier er ikke kun grundlaget for vores professionelle kompetencer, men også for alt, hvad vi tilbyder. Disse værdier sikrer, at vores avancerede maskinpark betjenes af medarbejdere, der prioriterer kvalitet og ansvarlighed.

 

ET GODT SAMARBEJDE MED ECM INDUSTRIES A/S

Med vores kompetente og effektive medarbejdere er det muligt at løfte selv meget store opgaver. For at kunne overholde leveringstider produceres der om nødvendigt i døgndrift og 7 dage i ugen – dette giver en stor grad af fleksibilitet. Vi tager vores ansvar for kvalificerede medarbejdere seriøst og uddanner konstant lærlinge til branchen.

Vi søger altid nye og dygtige medarbejdere til vores hold.

Vores medarbejdere er kendetegnet ved:

  • Stor faglig ekspertise
  • Fleksibilitet
  • Stabilitet
  • Engagement

I kombination med et bredt sammensat og fleksibelt produktionsapparat kan der leveres:

  • Kvalitet
  • Til tiden
  • Til konkurrencedygtige priser
.
.

At ECM, we not only shape metal. We shape potential.

Vi former ikke kun metal, vi former også vores medarbejderes potentiale

Jobmuligheder


Vi er altid på jagt efter gode kollegaer med stort potentiale

ECM Industries

Det grå guld 

Er absolut en del af vores fremtid.

 

Uopfordret ansøgning


VIL DU VÆRE EN DEL AF ECM INDUSTRIES A/S?

Er du den næste industritekniker, svejser eller smed hos ECM Industries A/S? Vi opslår løbende vores ledige stillinger her på siden samt på LinkedIn og Facebook. Der vil være stillinger som industritekniker, smed, lagermedarbejder, produktionstekniker, personale til administration og selvfølgelig lærlinge som smed eller industritekniker.

Vi er altid interesseret i at modtage ansøgninger fra erfarne og kompetente faglærte maskinarbejdere/industriteknikere, som kan betjene CNC-fræsere og drejebænke samt 9-akset multitasking maskiner, og meget gerne med kendskab til MASTERCAM – især hvis du er indstillet på at arbejde på aften- eller nathold. Så send gerne din ansøgning uopfordret til job@ecm.dk

Hurtig og nem ansøgning

Ønsker du at søge uopfordret, så send din ansøgning på job@ecm.dk

 

Lærlinge


EM I SKILLS 2023

ECM INDUSTRIES A/S former ikke kun metal, vi former også potentiale

Gennem mere end 45 år har vi uddannet lærlinge. og vi har til stadighed en meget stærk position på henholdsvis Herningsholm Erhvervsskole samt Syddansk Erhvervsskole i Vejle og Odense hvor vi altid ender med de dygtigste elever når uddannelsen afsluttes. Når man starter i lære er det ikke ens skolepapirer der tæller, men alene gå på mod, nysgerrighed og ansvar. vi ansætter INTELLIGENTE HÆNDER.

For at styrke fællesskabet, og muligheden for at lære, har vi selvfølgelig en lærligeklub. LÆRLINGEFABRIKKEN, KLUBBEN FOR ECM'S FANTASTISKE LÆRKLINGE hvor vi tager på tur en gang om året for at besøge SKILLS, vores samarbejdspartnere, leverandører, kunder mm. for at blive klogere på hvad der ellers er i periferien af vores branche. Uanset om man er Klejnsmed eller Industritekniker. Fede ture hvor viu altid slutter af med et socialt arrangement som lerdueskydning, gokart etc. og selvfølgelig en restaurantbesøg hvor dagens oplevelser kan fordøjes med god mad og drikke.

Når man giver  unge mennesker muligheder, så griber de dem, og flytter grænsen for vores forventninger. Vi ser det gang på gang, hvilket ofte resultere i pris indstillinger til ML-Prisen, INSERO prisen, eller deltagelse i DM og EM i SKILLS.