OM ECM INDUSTRIES A/S

Vi vil sikre vores kunders succes og bidrage til et konkurrencedygtigt dansk erhvervsliv.

ECM is your preferred partner

Siden vores start i 1977 har vores værdier været hjørnestenen i vores udvikling, både teknologisk og menneskeligt.

Vi har altid haft en naturlig interesse for vores omgivelser, og vores værdier er vokset i takt med vores virksomhed. Vi prioriterer sociale og miljømæssige forhold og deltager aktivt i velgørende initiativer, SSP-samarbejder og lokale projekter.

Vi samarbejder udelukkende med underleverandører, der overholder europæisk miljølovgivning. Kreativ sparring er en af vores kerneværdier og en integreret del af vores tilgang. Vi er dedikerede til at imødekomme dine behov og give kvalitetsrådgivning.

Mange af vores kunder oplever, at vi bidrager med fremtidsorienterede løsninger, der optimerer deres samlede resultat.

Vores fleksibilitet og professionalisme er også centrale værdier, der gør os i stand til at tilpasse os det skiftende marked og sikre kvalitet og pålidelighed.

Vi konkurrerer ikke kun på pris, men følger et helhedsprincip. Hos os betaler du ikke ekstra for kvalitet, gode miljøforhold eller analyse af muligheder. Det er inkluderet i vores løsning for dig. Derfor er vi din totalløsning.

Vision - ECM

Vision

At bidrage til et konkurrencedygtigt dansk erhvervsliv, nu og for de næste generationer.

 

Dette understreges af at minimum har 10% af vores ansatte er under uddannelse, og dermed følger vi Dansk Industris forventning til at bidrage positivt til de kommende generationers arbejdsstyrke.

 

Sc

Mission

At sikre vores kunders succes gennem rådgivning, udvikling og fremstilling af fremsynede og konkurrencedygtige industrielle metalløsninger.

Vores værdier

Hos ECM Industries støtter vi

Børns vilkår Logo
Handicap idræt Logo
Miljø

Vi passer på miljøet

Når du vælger at samarbejde med ECM INDUSTRIES A/S, vil du ikke finde dig selv på forsiden af avisen. Vi overholder og følger altid gældende europæisk lovgivning, herunder miljølovgivningen. Det samme gælder vores underleverandører. Dette sikrer, at vores produktion er så skånsom over for miljøet som muligt.

Vi støtter børnene

Med udgangspunkt i vores værdi om social ansvarlighed har vi valgt at støtte Børns Vilkår - en privat, humanitær organisation, der i mere end 30 år har arbejdet for alle børn i Danmark, men med en særlig indsats for de børn, som har det svært.

Vi vil gerne hjælpe Børns Vilkår med deres mission om, at alle børn kan få den hjælp, de har behov for og sikre børns ret til en god barndom og et godt liv.

Vi støtter børnene - ECM Industries
Socialt ansvar - ECM

Socialt ansvar

Vi tror grundlæggende på frihed under ansvar og på at alle fortjener en chance.

Derfor samarbejder vi med SSP og involverer os i velgørenhed og økonomisk støtte til lokale initiativer.

Vi tager vores sociale- og miljømæssige ansvar alvorligt og giver plads til individualitet.

Solid vækst

ECM INDUSTRIES A/S er en avanceret virksomhed inden for metalbearbejdning.

Vi er konstant i udvikling og beskæftiger i øjeblikket 140 medarbejdere på vores 3 fabrikker, som er centralt beliggende i trekantområdet.

Gazelle - ECM Industries