ECM INDUSTRIES A/S - CNC BEARBEJDNING

CNC BEARBEJDNING

Vi har specialiseret os i skræddersyede CNC-bearbejdningsløsninger i en bred vifte af materialer og seriestørrelser ved hjælp af vores state-of-the-art maskinpark og erfarne industriteknikere.

CNC-teknologien, sammen med CADCAM offline programmering og PRESETTING værktøjsopmåling, udgør fundamentet i moderne industriproduktion og muliggør en bred vifte af produkter med høj pålidelighed og alsidighed. Både CNC- multitasking, -fræsning og -drejning er optimale både til prototyper og serieproduktioner.

Vores specialiserede CNC-afdeling spænder over 2000 m2 produktionsområde. Maskinparken er konstant i udvikling for at imødekomme den stigende efterspørgsel fra vores kunder. Vi prioriterer investering i de maskiner og kompetencer, som vores kunder efterspørger, og er i tæt dialog med dem for at optimere tegninger, bearbejdningstid og emne-kvalitet.

Vi opererer med et bredt udvalg af materialer, herunder stål, rustfrit stål, aluminium, messing, bronze og duplex.

ECM INDUSTRIES A/S tilbyder en helstøbt forsyningskæde til vores kunder, hvor vores løsninger og bearbejdningsprocesser er skræddersyet til deres behov. Vi besidder alle primære processer og kompetencer in-house, hvilket gør os i stand til at tilbyde mere end blot drejning og fræsning af emner. Vores holistiske tilgang, der inkluderer bearbejdning, pladebearbejdning, svejsning osv., bidrager ikke blot til prisoptimering og forbedret gennemløbstid, men har også logistiske og miljømæssige fordele for vores kunder.


ECM INDUSTRIES A/S uddanner de bedste industriteknikere, og har gennem de seneste år været repræsenteret ved DM 5 gange og EM i SKILLS 1 gang..

Kontakt


Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på CNC bearbejdning 

CNC bearbejdning kan tilpasses til mange forskellige typer af opgaver, og uanset om du har brug for komplekse komponenter eller mere simple komponenter, kan vi udføre det.

Vil du gerne høre mere om, hvad vi kan gøre for dig? Vi står altid klar til en uforpligtende snak om dine behov. Du kan enten sende os en mail på sales@ecm.dk eller telefonisk på 7555 3788. Vi kan hjælpe dig med alt fra rådgivning til produktudvikling og tilpasning af emner, så du får den optimale løsning. Ved forespørgsel på specifikke emner er det ønskeligt at der fremsendes 3D/STP fil så vi kan give den helt rette pris.

ECM MACHINING


ECM MACHINING er vores CNC bearbejdningsafdeling i Kolding. Placeret på Petersmindevej 14 i helt nye faciliteter. 2000m2 legeplads med alt i maskiner og udstyr og et helt nyt State Of The Art udsugnings og ventilation og varmegenindvindingssystem, som reducere vores CO udledning med 27.000kg pr. skift. En stor fordel for vores fælles fremtid som mennesker. 

HEAT RECOVERING