08 juli 2011

REKORDAFTALE MED SYD KOREA

REKORDAFTALE MED SYD KOREA

ECM Industries A/S har vundet sin største kontrakt nogensinde. Kontrakten er indgået med den Sydkoreanske producent af vindmølle tårne – CS Wind Corporation – en kontrakt der løber over flere år.
ECM Industries A/S, der har hovedkontor i Øster Starup mellem Kolding og Vejle – skal deltage i produktion og cost optimering af de såkaldte Tower Internals der monteres inde i tårn sektionerne inden levering til kunden. Komponenterne skal leveres til CS Wind’s fabrikker i Vietnam, Kina og Canada. Med indgåelsen af denne kontrakt, vil ECM Industries A/S indlede arbejdet med etablering af en sideløbende produktion af komponenter i Kina, så dette marked kan serviceres lokalt.
CS Wind Corporation er globalt en af de førende tårnproducenter til vindmølleindustrien, og vi er stolte af, at kunne indgå i et så omfattende samarbejde med CS Wind Corporation. ECM Industries A/S er i forvejen en meget alsidig virksomhed på det danske marked for bla. Internals til tårnproduktion. De seneste 3 år har ECM Industries koncentreret indsatsen for at vokse på det internationale marked sammen med vindmølleindustrien, og som har givet os rigtig gode relationer globalt - og nu ført til det omfattende samarbejde med CS Wind Corporation.
Flere kunder i Asien er også en mulighed – Esben J. Christiansen, Salgs Direktør hos ECM Industries A/S, siger, at det ikke skal være nogen hemmelighed, at vi med dette vigtige gennembrud på det Asiatiske marked i fremtiden vil satse på flere kunder og udbygning på dette vigtige marked, hvor både eksisterende og nye kunder vil kunne serviceres fra de kommende nye faciliteter.

Artiklen er slut
Gå tilbage til arkivet